Bueskydning 2012


 • 02. Juni

  02. Juni

  Guld & Bronce
  Martin Damsbo og Stephan Hansen opnåede henholdsvis guld- og bronzemedalje ved Maj-Pokalen i Taastrup den 2. juni. Indledende forgik i blæst og med regnbyger og indledende skød Martin 696 point, Stephan 673 point med en misser, da han lup gik op under optræk. I finaleskydningen mødtes de to bueskytter i semifinalen. Her vandt Martin 116-115 (12 pile). Martin vandt guld over Joachim med 116-114 og Stephan vandt bronze over Claus 118-110.
  Læs mere..
 • 04. Marts

  04. Marts

  Stephan Hansen og Niclas Friese nye Sjællandsmestre. Sjællandsmesterskaberne for ungdom blev stor succes for to af Balders uge skytter. Stephan og Nicklas skød begge indledende 583 point og vandt dermed henholdsvis FITA kadet og junior klassen indledende. I Guldfinalen var Stephan bagud med 4-2 mod Simon, men vendte kampen og vandt 6-4. Nicklas var mere overbevisende ved at vinde 7-1 over Claus og 2x guld var hjemme. Læs mere..
 • 07. Juli

  07. Juli

  Baldur skytte vinder EM guld
  Lørdag 7/7 gjorde det danske junior compund mix hold med Ida Frandsen og Claus Frantzen sig klar til at skyde guld finale mod Tyrkiet ved EM i Nykøbing Falster. Holdet havde undervejs mod guld finalen, bl.a besejret et meget stærkt tysk landshold, så der var lagt op til en spændende kamp om EM guldet. Tyrkiet kom bedst fra start, og lagde sig i spidsen med en 3 points føring. Med en stærk anden runde på 39 overtog Ida & Claus føringen med 4 point. Og den slap de ikke igen. I 3 runde udbyggede teamet forspringet til 7 point, og den føring holdt til slut. Sejr med 147 mod Tyrkiet's 140, og EM guldet var hjemme til Ida og Claus.
  Læs mere..
 • 07.-12. Maj

  07.-12. Maj

  Stephan Hansen vinder Bronce ved Junior Cup
  Stephan Hansen opnåede et flot resultat ved Junior Cup i Kroatien, 7. til 12. maj. Indledende skydning vandt han ved at skyde 689 point, 7 point mere end nr. to. I finaleskydningen måtte Stephan se sig slået med 147-144 i semifinalen til en skytte fra Kroatien, men vandt kampen om bronzemedaljen med 144-142 over en skytte fra Slovenien. Stephan og Sarah dannede mix-hold og var seedet et, de gik også hele vejen og vandt guld over Italien med 152-140 point.
  Læs mere..
 • 09. Juli

  09. Juli

  Kan det blive større: Verdensmester i august og Europamester i juli?
  Med sin PSE bue og Carbon Express XR pile skød Stephan 688 indledende, som gav ham en førsteplads. Med lidt for stor spænding kom han igennem finalerne, men endte i guldfinalen i mod Christos Aerikos fra Grækenland. Finalen vandt han sikker 143-138. Det var en guldmedalje, men kort forinden havde han vundet endnu en guldmedalje sammen med Sarah Sönninchen fra Taastrup i mix-hold. De to lavede ny verdensrekord for både kadet og junior ved at skyde 158 point i semifinalen. Der var ingen tvivl om at Stephan blev samlet vinder af Junior Cup 2012, da både vandt kvalifikationen i Kroatien og i Nykøbing!!
  Læs mere..
 • 09. Juli

  09. Juli

  Stephan & Sara Mix EM vinder
  Stephan og Sarah Sönninchen vinder EM i Mix hold. De to lavede ny verdensrekord for både kadet og junior ved at skyde 158 point i semifinalen.
  Læs mere..
 • 09. September

  09. September

  Sølv til Michael Guldmann
  På en dejlig, men overskyet dag, gik vi 9 buejægere 30 mål i Sorø en udfordrende 3D runde som god opvarmning til næste weekends DM. Det overskyede vejr gjorde at de mørke mål i skoven udbød en jagtlig relevant udfordring i forhold til placering af pilen:-) Med 295 point på 3D runden og samtlige skud indenfor hjertelunge ringene, så var jeg ganske tilfreds med skydningen. Min cableguard fjeder prototype fungerede fint og i det store hele var der ikke mange fodfejl. Thomas Østergaard havde dygtighed til at vinde med et enkelt point mere, men vi havde 10 point ned til 3'eren.
  Læs mere..
 • 10.-11. Marts

  10.-11. Marts

  Martin Damsbo Guldvinder ved DM 2012 - Ved kval skydningen endte martin på 1 pladsen med 592 efter en første runde på 292 måtte han "tage" sig sammen og han skød en perfekt runde 300 (første dansker der gør det) ved søndagens finaler fortsatte han stilen og endte med Guldet om halsen, efter at havde slået hold kammarat Andreas Darum i guld finalen. Torben Lindberg Vinder Bronze. Læs mere..
 • 16. December

  16. December

  Stephans senior gennembrud
  Stephan Hansen fra Baldurs Pro Team havde sit helt store ”senior gennembrud” ved Berlin Open. Stephan skød sig på en delt anden plads indledende med en score på 593 point, som er ny DK-rekord for både kadet og junior. Efter en spændende 1/16 dels finale som han vandt på shoot off, endte han i guldfinalen imod Sergio Pagni, Italien. Efter 2-0, 4-0, 4-2, 5-3, 6-4 til Pagni fik Stephan en flot andenplads.
  Læs mere..
 • 22. April

  22. April

  Stephan Hansen ny dans rekord
  Dogmestævnet i Køge var 2012 første egentlige udendørsstævne den 22. april. I fint men koldt vejr, skød Stephan op til sit bedste og satte ny dansk rekord i FITA kadet med 697 point og det på trods af en runde på 55 point. I finalerunden tabte Stephan sin1/8 del finale.
  Læs mere..
 • 22. Marts

  22. Marts

  Stephan Hansen og Niclas Friese nye danske mestre. Danmarksmesterskaberne for ungdom i Silkeborg gav Baldurs Pro Team to nye mestre. Stephan Hansen vandt i FITA kadet og Nicklas Friese vandt i FITA junior! Indledende skød Stephan 589 point og ny personlig rekord, Nicklas skød 584 point. Efter overbevisende finaleskydning endte de i guldfinalen. Stephan vandt 6-2 over Simon Mikkelsen og Nicklas vandt 6-4 over Mads Knudsen. Læs mere..
 • 26. August

  26. August

  Sølv til Martin
  Ved Senior DM i Aarhus vandt Martin Damsbo Sølv i herre Compound med sin Mathews Apex, og Carbon Express Nano pro. Vinder blev Patrick Laursen med PSE Dominator og Carbon Exp, Nano pro. Bronze Stephan Hansen, PSE Dominator og Carbon exp Nano XR.
  Læs mere..
 • 26. August

  26. August

  DM guld til Stephan Hansen.
  Ungdoms DM blev afholdt i Aalborg og Stephan Hansen der skyder FITA kadet, blev ny DM mester! Han vandt indledende skydning med 698 point, tangering af hans egen DK-rekord. Semifinalen blev vundet med 146-132 og guldmedaljen kom hjem med en sejr på 148-143. Stævnet var Stephan´s sidste udendørsstævne som FITA kadet, efter nytår bliver han junior.
  Læs mere..
 • 27. Maj

  27. Maj

  EM sølv til Martin
  Ved Em i amsterdam foregående uge vandt Martin EM Sølv. efter at havde kvalificeret sig som nr 3 på kvalen med 700 point havde han stabil skydning nemmem alle finalerne. han tabte med 2 point mod Sergio Pagni i guldfinalen, som blev skudt under tricky vind forhold.
  Læs mere..