Martin Damsbo


Martin Damsbo er en af de 3 bedste bueskytter i verden og samtidig butiks chef i Borup afdelingen. Martin har de sidste mange år været, at finde blandt de alle bedste FITA skytter og har vundet flere kvalifikations runder ved World Cup stævnerne samt opnået maximum point, 900/900 i verdens største indendørs stævne med 1800 deltager. 

Martin har vundet danske mesterskaber, og samtidig indehaver af en masse rekorder med bla.a. flere gange over 1400 på en FITA runde. Hans personlige rekord er 1411!! 

Martin har arbejdet for Baldur´s Archery siden 2002, og har bla.a. udstået sin læretid hos Baldur´s i kombination med at han var/er Elite & Team Danmark skytte i Århus. Martin er oplært af de allerbedste inden for brancen, så du er i gode hænder uanset om det drejer sig om recurve eller compoundbuer. Martins store kompetence inden for compoundbuer kommer også de mange buejæger til gode og har man problemer, så skal man bare spørge.

Martin er faktisk god for +580 på en indendørs runde med en recurve bue. Martins speciale er recurve og compoundbuer til jagt og konkurrence.