Niels Baldur


Direktør og indehaver Niels Baldur har siden sit USA ophold i 1985-86 skudt med bue og pil. Niels startede i Californien i USA med at gå på buejagt og har gjort det lige siden med stor passion.
Baldur´s slogan er: "Buejagt/bueskydning er ikke kun en sport - det er en besættelse".
 
Baldur har siden 1986 drevet Baldur´s Archery med speciale i compoundbuer til jagt og konkurrence, men også skudt med langbue og recurvebue. Baldur har for at dygtig gøre sig, været på skyde og dealer skoler hos PSE samt skyde/trimnings kurser hos PSE, Mathews og Hoyt. 

Baldur har vundet danske mesterskaber, bronce og sølv ved verdens mesterskaber, vundet Europa mesterskaber samt skudt et hav af rekorder. Den seneste Europa rekord er sat i 2006 på 70 meter 120/120 med 7X. er fortsat gældende 
 
Baldur har gået på jagt siden starten af 70erne hvor han startede med krudt og kugler, og siden 1985 med bue og pil. Baldur har jagtet med bue i USA, Ungarn, Spanien, Canada, Letland, Afrika, testjagt i Polen og Grønland og narturligvis Danmark, hvor han har skudt langt over 200 stk råvildt og over 30 bukke, har skudt danske kronvildt/kronhjorte og dåvildt med bue, masser af storvildt i udlandet, han har også holdt trimnings kurser og coachet tusindvis af bueskytter og buejæger, så hans enorme jagterfaring og ekspert viden i udstyr forsøger han at give videre til bueskytter og buejægere.