Jagtjournal 2011-12


 • 02. Juni

  02. Juni

  Rørbæk bukken
  Michael havde sat stigen op kl. 18:30. 21:29 nedlagde han bukken. Det kan man kalde hurtig ekspedition.
  Læs mere..
 • 02. Juni

  02. Juni

  Baldurs 6 meter buk
  Monster MR6 og og jeg var på tur igen. Efter at have pürchet ind på 6 meter af gaffelbukken og ventet 15 min. på at han skulle rejse sig, gav jeg bukken et perfekt bladskud på 12 meter´s afstand. Han forendte efter en kort spurt på 25 meter.
  Læs mere..
 • 03. Oktober

  03. Oktober

  Baldur´s 54" Bull Moose
  Efter 14 dage´s jagt og 70 timer på hestryg i Rocky Mountain blandt Grizzly bjørne, Mountain Caribou og Elge, lykkedes det at nedlægge min tyr den sidste aften efter en super spændende pürsch
  Læs mere..
 • 04. December

  04. December

  I sus og dus, skød Rune et rålam på vores Lidsø tur nr. 3. Læs mere..
 • 04. December

  04. December

  Rålam skudt i haglvejr
  Søndag aften i regn haglverj og blæst lykkedes det Baldur at skyde et rålam på Lidsø Gods. 8 mand skød forøvrigt 7 stk råvildt denne eftermiddag.
  Læs mere..
 • 04.-06. December

  04.-06. December

  Vores tredje jagt på Lidsø var vores julejagt med Puk som super kok. Vi kunne næsten ikke slæbes os fra bordet så meget julemad fik vi at spise....Puhaaaa.. I regn, slud, hagl, sne og blæst lykkedes det os at skyde 10 stykke råvildt, 2 kokke og en hare. Læs mere..
 • 05. Juni

  05. Juni

  Endelig lykkedes det
  Han var god sidste år. Har filmet ham i foråret mens han stadig var i bast. Ja så efter 3 uger lykkedes det Hans Jøren at nedlægge denne flotte buk.
  Læs mere..
 • 05. Juni

  05. Juni

  Michaels Flø buk
  Havde set en del bukke på det sidste, men sent om morgenen. Tog ud 06:00 og kl 09:10 kom han. Forendte efter en kort spurt
  Læs mere..
 • 07. Juni

  07. Juni

  B2`s første Leopard
  Efter mange dage og timers venten, fik jeg mit ønske opfyldt. At skyde en Leopard med bue & pil og så med et perfekt skud.
  Læs mere..
 • 09. Juli

  09. Juli

  Steffens Monster buk
  Ser bukken lægger sig på 180 m afstand i en solbærrække. Lister langs et hegn ind på 23 m. Står i let skygge under et træ med releasen på ,og venter ½ time, til det passer ham at rejse sig. Spænder buen, da han rejser sig. Han står med bringen til så længe, at mine muskler syrer til, og jeg må slække af. Han lopper sig heldigvis så længe, at jeg bliver klar igen. Da han vender sig lidt, trækker jeg, finder ham i sigtet, og lader pilen flyve. Han løb 15m. Han vurderes til at være 3 - 4 år gammel. Opsatshøjde 23,5 cm.
  Læs mere..
 • 09. Juli

  09. Juli

  Julles super år.
  Uhh hvor det går. Korrekt afskydning de sidste par år har givet resultat. Det erden 3dje buk i årr.
  Læs mere..
 • 09. Juli

  09. Juli

  Hvem ka, Mi chael.
  Trods udsigten til regnvejr, så blev alarmen sat til klokken 0300, så jeg kunne være på plads i skoven klokken 0400. Regnen silede ned og en svag brise blæste mig vedholdende i ansigtet, så forholdene var iorden og som taget ud af et drømmescenarie kom bukken af den godt brugte veksel klokken 0540. En dobbelt lungepil på 21m afstand gjorde drømmen til virkelighed og få minutter senere kunne jeg nyde den skønne seksender i regnen.
  Læs mere..
 • 09. Juli

  09. Juli

  Frederik´s første Impala
  Fik denne flotte Impala fra Sydafrika efter en intens 3-timer lang pürsch hvor jeg konstant var inde på 25-40 meter og havde trukket buen adskillige gange før pilen blev sluppet og impalaens faldt 60 meter efter. En utrolig oplevelse da det var første jagttur med buen og første nedlagte vildt.
  Læs mere..
 • 09. Juni

  09. Juni

  Firekøveret
  På plads fandt jeg en 4-kløver, som jeg plukkede og satte fast i pilekoggeret. Trækronen kamouflerede mig perfekt! Klokken 2100 kom bukken listende igennem granhøjskoven. Det tog 5 minutter før den var på fornuftigt skudhold OG min hjertebanken aftaget nok til at jeg kunne sætte en pil på bladet af den. 4-kløveret virkede!
  Læs mere..
 • 09. Oktober

  09. Oktober

  Bukkelam
  En meget kold & regnfuld eftermiddag, fik jeg anvist en plads op og ned af motorvejn oppe hos Anders. Et sted der var meget aktivitiet fik jeg at vide. Ikke mindre en 12 stk råvildt havde jeg inden for 25 meter, men grundet vejret og blæsten var cahncerne kun optimalt til et bukkelam.
  Læs mere..
 • 09. Oktober

  09. Oktober

  Super debut for MR6
  "Super start på efteråret... I møgvejr på Ny Vrå fik Monsteret sin jagtdebut. Tre fine skud gav et bukkelam, en hare og en kok på paraden… MR6’eren er aldeles fantastisk, og det lidt højere let-off var kærkomment, da jeg skulle holde buen trukket i over et minut på lammet.."
  Læs mere..
 • 09.-10. Juli

  09.-10. Juli

  Brd Jensen´s 2 pürsch
  Findes der noget skønnere, end at kunne ringe til sin bror Steffen og sige, "Steffen, kommer du ikke lige over til en familie foto!!!". 2 super flotte bukke skudt inden for 12 timer. Først Steffen og så Karsten morgen efter. Tillykke drenge. Steffen & Karsten´s udstyr
  Læs mere..
 • 09.-11. Oktober

  09.-11. Oktober

  Første tur til Ny Vraa
  Super dage hos Anders og Torsten på Ny Vraas jagtmarker. Trods hård blæst og regnvejr, blev der den på den første pürsch/anstand skudt 6 dyr og et par Harer. Der blev skudt 1 kok, 7 dyre og 3 hare
  Læs mere..
 • 10. December

  10. December

  det kører for Rune. 2 stk råvildt blev det til med hans MR6. Læs mere..
 • 10.-11. December

  10.-11. December

  December jagt på Samsø
  Utroligt... stormen bliver ved og ved. 6 færgeafgange fra Hou til Sælvig var aflyst grundet stormvejret, så vi troede ikke vi kom over. Ingen bekymring og Jacob havde forberedt en hel del stiger mere og vi var klar. Fantastisk jagt trods stormvejret. 2 kokke, 2 hare og 14 stk råvildt...
  Læs mere..
 • 10.-11. December

  10.-11. December

  4 dyr på Samsø
  Lørdag morgen skete der ingen ting, men de 3 efterfølgende pürsch gav 4 stykke råvildt. Lørdag aften pürchede jeg en gammel tandløs rå og skød hende på 17 meters afstand. Super tur, god mad og godt kammerat skab.
  Læs mere..
 • 10.-11. December

  10.-11. December

  What a comeback
  Tom med sin nye Z7 Extreme var ikke slå ned trods det blæsende vejr. Tom nøjedes med at skyde 2 dyr den første morgen. Sådan
  Læs mere..
 • 10.-11. December

  10.-11. December

  En uforglemmelig weekend
  John havde inden han kom til Samsø et dyr på samvittigheden. Lørdag morgen blev det til 2 mere, søndag morgen endnu en og søndag eften sluttet af med et dyr mere. 4 stk. "Det vil jeg sent glemme, og tak for en god weekend" Hilsen John
  Læs mere..
 • 10.-11. December

  10.-11. December

  Calle skyder sit første stk råvildt
  Calle fik sit første stykke råvildt med bue, og tradtionen tro blev han indviet i buejagtens uskrevne regler. 3 slag fik han i numsen.
  Læs mere..
 • 10.-11. December

  10.-11. December

  Rålam skudt på Samsø
  Rålam skudt søndag eftermiddag i bidende kulde og stormvejr. Mr6 lynede for fjerde gang
  Læs mere..
 • 11. Juni

  11. Juni

  Brian´s første Leopard
  en fantastisk tur for 3 danske buejæger, hvor der blev skudt: 1 Elefant,1 løve, 2 leoparder,1 krokodille, med bue. Samt:2 flodhest, 2 bøffler, 1 bavian, 1 impala, og 2 perlehøns, med ildvåben. Derudover blev der fanget en del fisk, bla. Tigetfish.Hele beretningen inkl. Masser af billeder og video vil kunne ses på denne hjemmeside senere på året.
  Læs mere..
 • 11. Juni

  11. Juni

  Jesper Hill udtaget til VM i 3D
  En tredje plads ved Danish Open var nok for Jesper til at blive udtaget til VM i 3D i den åbne compound klasse hvor der skydes ud til 45 meter. Min Mathews Monster bue prikker helt fantastisk præcis selvom hastigheden er på 330 fps. med 60#. Godt skudt
  Læs mere..
 • 13. Juni

  13. Juni

  Peter´s Exreme buk
  Så var man lige heldig at skyde en fin lille gaffel buk med min nye Z7 exstrem. Så bukken kl 0700 og efter en purch på 250 meter, skød jeg bukken kl 0715 på en afstand af 20 meter.
  Læs mere..
 • 14. Juli

  14. Juli

  Guld til Guldmann.
  Denne buk har jeg kæmpet med i over en måned og glæden ved endeligt at holde trofæet i hænderne kan vanskeligt beskrives. Da bukken blev beskudt i høje bregner rekvirerede jeg en schweisshund, der fandt bukken død efter blot 45 sekunders søg..jeg havde nok ledt endnu
  Læs mere..
 • 14. Maj

  14. Maj

  Rasmus Beaver
  Under bjørnejagten i Alberta med Bowhunter Tours blev der også tid til en lille bæverjagt.Blev til 2 denne dag en på 19 kilo og en på 22 kiloskudt fra båd sejlende op af de små skovfloder
  Læs mere..
 • 15. Oktober

  15. Oktober

  Mit første rådyr med bue
  skudt på 8 meters afstand, hade ikke set den komme før den stod 10-12 fra mig bag en busk så jeg kun kunne se dens ben, den kom så lidt tætter, men nu var det kun dens hovede jeg kunne se og den så lige på mig men "så" mig ikke det gik der sku laaaaang tid med 5-10sekunder så tog den et par skridt mere og så var det bare at trække buen og lade pilen gå føj hvor fik jeg bukke feber
  Læs mere..
 • 15. Oktober

  15. Oktober

  Lige en lille hilsen her fra det midtjyske, Var en lille tur ude med buen d.15 Oktober fra morgenen af, og det lykkedes mig at skyde et smaldyr. Læs mere..
 • 16. Maj

  16. Maj

  Torbens knap 100 point´s buk
  Under pursh ser jeg bukken jage mindre buk ca 150m ud af området. Sniger mig hurtigt ned i skudafstand af den veksel bukkene løb ud af, i håb om at den store kommer tilbage af samme veksel. Det gør den og den skydes på ca 23m. god pil gennemskud af begge lunger, ligger forendt efter ca 60 m.
  Læs mere..
 • 16. Maj

  16. Maj

  Fødselsdagsbukken
  Jeg havde set ham på naboens mark og da han var gået ind i min remise, listede jeg op i træet, med fare for at støde ham. Det lykkedes mig at komme på plads og et kvarter efter stod han med bredsiden til.
  Læs mere..
 • 16. Maj

  16. Maj

  Baldurs gaffelbuk
  06:01, havde en rå der gik og essede lige foran os. Det kunne Gaffelbukken ikke stå for. Fik en perfekt pil som vi forevigede på film. Min nye MR6 og Maxima Hunter pile er det bedste jeg har skudt med til dato.
  Læs mere..
 • 16. Maj

  16. Maj

  Runes første 6-ender
  En hel fantastisk morgen. Så over 20 stk råvildt den første mogen. 06:00 havde jeg trukket på en lille afskuds bastbuk og skulle lige til at trykke på aftrækkeren da en 6-ender bøvede af den lille. Jeg holdte stadig buen trukket, vendte mig kort om, sigtede og satte en perfekt pil. Min første 6er med bue og pil
  Læs mere..
 • 16.-17. April

  16.-17. April

  Monster Team
  Ved buejægerens års skydning, var Mathews Monster buerne suveræne vinder. Trods en meget svær bane, var de 5 ud af de 6 bedste Monster skytter. nr.1 Jesper Hill, nr.2 niels Baldur, nr.3-4 Brian Lisbrg& Torben Johannesen & 5-6 Michael Guldmann & Helge Brummer
  Læs mere..
 • 16.-17. Maj

  16.-17. Maj

  Ny Vraa bukkejagt
  Efter 2 dages jagt hos Anders Bach, Ny Vraa pile skov, smilte heldet til Rune og Baldur. 4 bukke. En bedre start på sæsonen kan ikke ønskes
  Læs mere..
 • 16.-17. Maj

  16.-17. Maj

  Runes helt ustyrlig
  3 bukke på 2 dage. Alt passede perfekt. Min nye Maxima Hunter og B&D bowstring på min gamle Mathews Drenalin har ændret alt for mig. Buen skyder nu som en maskine. Whaw
  Læs mere..
 • 17. Juni

  17. Juni

  Jesper´s buk
  Efter en aften kun med myg kom han endelig. 22,01 kom han lige i mod mig bare 20m væk. Han stoppede 15m fra mig men spids på mig, der efter gik han til venstre uden mulighed for skud.Han gik ned i noget højt græs der trak jeg buen hvor efter han gik op ad en lille bakke og stod stille 25m væk. Resten historie.
  Læs mere..
 • 17. Maj

  17. Maj

  Simon´s første buk
  Så skete det endelig! Havde siddet i 20 min. da han pludselig stod 40 mtr fra stigen. Efter at vist sig lidt frem lagde han sig ned. Efter 30 min rejste han sig og kom ind på 22 mtr. Bukken hoppede højt med en perfekt pil og løb 10 mtr. Træk og slip.
  Læs mere..
 • 18 Juni

  18 Juni

  Øst-bukken
  Jeg havde set ham 3 - 4 gange når jeg kørte hjem derfra hvor jeg plejede at jage. Da vinden endelig blev østlig, skulle han prøves. Han gik ude i det fjerneste hjørne af marken. Jeg fik ham hurtigt lokket til med bukkekaldet.
  Læs mere..
 • 18. Maj

  18. Maj

  Min bedste buk
  Tildeling af et område af jagten, hvor der ikke har været nedlagt buk de sidste 6 sæsoner, affødte nogen spænding. Reckognisering i god tid forinden jagten afslørede en lang linie af skrab og enkelte fejning. Jeg satte stige og treestand op to steder langs linien og rev lange pürschstier, så man kan komme ubemærket på plads. I onsdags kulminerede det så, da denne ulige seksender kom listende ad den ene pürschsti og jeg var på plads i stigen i god tid. Min hidtil bedste bue buk!
  Læs mere..
 • 18. Oktober

  18. Oktober

  Bo´s første buk med bue
  Bo skød sin første buk med bue på vores første tur ned til Jacob Sandberg på Lidsø. En fantastisk præstation af Bo, da Bo skyder med en højre hånds bue, men sigter med venstre øje grundet et alvorlig uheld først på året
  Læs mere..
 • 18.-20. Oktober

  18.-20. Oktober

  Første tur til Lidsø
  Baldurs Bowhunting havde deres første buejagt´s tur til Lidsø. Trods det blæsende vejr var humøret højt og udbyttet var 5 dyr, 1 hare og 5 kokke.
  Læs mere..
 • 19 Juni

  19 Juni

  Verner´s første buk med bue
  Startede aftenens jagt kl.20:30 og efter 300 m. igennem to remiser og ramte kanten af min nyetablerede juletræskultur fik jeg øje på bukken 50 m ude. Men det blev i et øjeblik meget svært at rykke ind på ham, da en smalrå kom frem fra remissen og stillede sig 8 meter fra mig. 10 min senere valgte hun at spadsere længere op i juletræerne, hvilket gjorde at jeg kunne komme tættere på bukken. Bukken valgte i stedet at komme ned til mig og da den var 15 m væk fik den en perfekt hjerte/lungepil. Sprang 35 m og forendte.
  Læs mere..
 • 19. Maj

  19. Maj

  Per´s første buk
  Så lykkes det også at få en forårsbuk. han er skudt d.19/5 kl 2140 på blot 10m afstand. han gik 25 m fra skudstedet.
  Læs mere..
 • 19.-22. Januar

  19.-22. Januar

  Min første Keiler
  På min første vildsvinetur til Letland, skød jeg min første Keiler med bue og pil. Ca. 20cm tænder og en ordentlig grissebasse. En fantastisk oplevelse
  Læs mere..
 • 19.-22. Januar

  19.-22. Januar

  Super Keiler skudt af Karsten
  Karsten holdte sig ikke tilbage i Letland. Skød bla. en rigitg fin keiler med tænder over 20 cm. 3 stk svin blev det til. Super skud.
  Læs mere..
 • 19.-22. Januar

  19.-22. Januar

  6 Vildsvin i Letland
  En super tur efter vildsvin i Letland endte ud med at jeg skød en rigtig fin Keiler lørdag eftermiddag. Et superskud med de nye Grim Reaper mekaniske jagtspidser. Keileren havde ca. 12 cm tænder. I første tryk/drev skød jeg 3 vildsvin, 1 på det næste og en på pürsch om aftenen. Næste dag i andet drev fik jeg min første store Keiler med bue.
  Læs mere..
 • 19.-22. Januar

  19.-22. Januar

  Vildsvine jagt i Letland
  Vi var 10 buejæger, en kamera mand og guiden Steffen med sommerfugle i maven da vi landede i Riga, Letland. Sommerfuglene var ikke efter flyveturen, men det vi nu skulle på. Nemlig vores første grisejagt med bue og pil. Og sikke en oplevelse. 39 Vildsvin blev det efter en fanatstisk oplevelse i naturen og ikke mindst på vores super ***** hotel hvor der var sauna, svømmepøl, boblebad osv. Alle mand fik skudt vildsvin og glæder sig allerede til næste år
  Læs mere..
 • 21. Juni

  21. Juni

  Crocdile Dundee med sin første croc.
  Vippende i en kano, sendte Croc B2 en pil afsted som ramte dillen perfekt på et område på størrelse med en 5 krone.
  Læs mere..
 • 21. November

  21. November

  Ravnholt jagten
  Den årlige jagt på Ravnholt, som foregik som morgenpyrsh, med efterfølgende trykjagt. En kanon dag med godt vejr og masser af vildt. Christian fik sin første fasan og hare med sin nye OMEN. Jeg selv fik 2 fasaner og 1 lam. Desuden blev der skudt 3 fasaner. Der var masser af " lige ved "-chancer, men, men,men,....!
  Læs mere..
 • 22. Juni

  22. Juni

  B2´s BIG Lion.
  B2 fuldendte sin Safari tur med at skyde snt drømme Løve. Efter at have jagtet i 22 dage, lykkedes det endelig at få løven på skudhold og det holdte hårdt, så hårdt at det var først i den sidste time af en lang safaritur det lykkedes. En lykkelig buejæger fik sit drømme trofæ. Hvad venter mon forude!!!
  Læs mere..
 • 26. Maj

  26. Maj

  Regnvejs bukken
  Bukken er skudt i øsende regn på djursland d. 26 maj kl. 20.15 og da den ikke ville komme nærmere end 80 m. fra stigen tog jeg beslutningen at pürche den,kom ind på 20 m og gav den en perfekt pil efter at have haft trukket buen i ca. 40 sek.fordi den vendte med bagenden til.
  Læs mere..
 • 28. Januar

  28. Januar

  Karsten´s drømmedag
  Karsten´s supertur til Letland var åbenbart en opvarmer til jagtne på Skjoldnæsholm. 3 stykke råvildt blev det til i fine skud.
  Læs mere..
 • 28. Januar

  28. Januar

  Så er der råvildt i skoven
  På årets sidste fællesjagtdag var der for alvor liv i vinterskoven, nu da frosten endelig har indfundet sig. På morgenanstanden havde jeg trukket 4 gange, men dyrene kom bare ikke 100% fri til skud. I 2’såt kommer et spring på 7-8 dyr ret imod mig og jeg trækker MR6’eren, da de er på 80-100m. Den bagerste stopper bag et træ og træder lidt efter 2 skridt frem. Den løb 35m med en perfekt hjertepil; en skøn afslutning på sæsonen.
  Læs mere..
 • 29. Maj

  29. Maj

  Uofficel den første og største Elefant skudt af en europæisk buejæger
  Bo Christensen var på sin ultimative Safari tur til Zimbabwe hvor han skulle jage Bøffel. Bøffel tyrene var svære at komme ind på, da de hele tiden var dækket af køer, men Bo fik tilbudt at jage en Elefant tyr der terroriserede i nogle landsbyer. 7 gang lykkedes det at komme tæt nok på til at placere en pil i hjerte regionen. Elefant tyren løb 70 meter hvoefter den gik omkuld og forendte på under et minut. 5 tons vejede den elefant tyren, og så var der mad til hele landsbyen i lang tid.
  Læs mere..
 • 30. Maj

  30. Maj

  Monster Jens
  Super aften lidt i ni, fik jeg chansen for en bukken. Havde trukket på ham i over et minut før han gav mig skud chance.
  Læs mere..
 • 30. Okt.-01. Nov.

  30. Okt.-01. Nov.

  Dennis holdte sig heller ikke tilbage på Samsø
  Super tømrer Dennis fik luftet sin trofaste PSE Dream Season og havde et par fantastiske dage.
  Læs mere..
 • 30. Okt.-01. Nov.

  30. Okt.-01. Nov.

  John´s første dyr med bue
  John´s første stykke vildt blev en hare Og så holdte han sig ellers ikke tilbage på Samsø
  Læs mere..
 • 30. Okt.-01. Nov.

  30. Okt.-01. Nov.

  Testtur til Samsø
  Vores første tur til Samsø blev en super succes. 8 dyr, 9 hare og 12 kokke.En utrolig hyggelig tur hvor der var buejægere der skød deres første stykke vildt.
  Læs mere..